• Ea eam labores imperdiet, apeirian democritum ei nam, doming neglegentur ad vis. Ne malorum ceteros feugait quo, ius ea liber offendit placerat, est habemus aliquyam legendos id.
  • Ea eam labores imperdiet, apeirian democritum ei nam, doming neglegentur ad vis. Ne malorum ceteros feugait quo, ius ea liber offendit placerat, est habemus aliquyam legendos id.
  • Ea eam labores imperdiet, apeirian democritum ei nam, doming neglegentur ad vis. Ne malorum ceteros feugait quo, ius ea liber offendit placerat, est habemus aliquyam legendos id.

Sah..emas ak murah dari pasaran.

Sunday, October 10, 2010
eRm.. 9/10/2010...ak pergi kedai emas SRi I******..yg sangat popular di kalangan org kampung ak..malah..org Penang, perak tengah jyga turut pergi kedai tue...
ak, kakak ak, dua org anak buah, 1 abag ipar..fuyooo.. dari pagi sampai ptg...kedai dia mcam pasar malam..penuh jer..dgn berbekalkan 2 hajat..
1. untuk beli cincin belah rotan..di order mak aku..
2.cari emas 999..

cincin belah rotan..










tungu punya tungu, punya tungu..jadi aku sorang jer tungu, kak, abg ipar n anak buah ak p lepak kedai makan sebelah dia..lama gila..lebih kurang 45 minit berdiri..tunggu kerusi..

pendek cerita..hajat-hajat ak
1.cicncin belah rotan..ak amik RM2**..sekali upah dia RM 9.98..mahal..cincin bodoh jer..tek lebih 2 gram

2. emas 999..mahal..kena order..harga dia letak RM 146/gram,paling murah dia bagi RM145..tidak termasuk UPAH...Barang tak der...kena order

cuba fikir..kalau cincin biasa upah dia RM 9.98 /gram..kalau gelang..emas 999..confrim lagi mahal..

so fikir la sendiri..

10/10/10..ak balik naik bus..jam 12.20 tgh hari.Alhamdulillah selamat sampai KL...

4 comments:

mahligai_impian said...

Salam ziarah.. ingin hijrah dari yang nakal kepada yang lebih baik..

http://kepuncakmahligai.blogspot.com/

Shaheila Malek said...

Owh..ada ye emas 999, sy tak ambik taw sgt,
but yg membaluti saya skrang ni 916,

tocopgold said...

hehe..ada..selalu nyer dia tak der design la..mcm org dulu punya gelan org rantai..bahasa kasar 'gelang bodo' jer design dia..sbb emas 999 lembut, pure emas..lain dgn emas 916 dia dah campur untuk bg bentuk..

Puanbee2 said...

tak suka tempah dah kena tipu sekali , kita minta patern cam nih dia buat patern lain ..lebih tebal untung dia kita yang tk best apa yng nk tk dapat ..so better beli dah ada depan mata tu

Post a Comment

 
PELABURAN © 2010 | Designed by Blogger Hacks | Blogger Template by ColorizeTemplates
Downloaded from free website templates